Contact  A1vakantie, de vakantie zoek pagina voor al uw vakantie wensen

vliegvakantie wereldreizen
Home wintersport Last minutes vakantiehuizen camping-start verre-reizen vliegtickets

A1vakantie

Lastminute vakantie last minute boeken

lastminutevakantie

Kras is de bekende reis aanbieder met reizen naar bestemmingen over de hele wereld, of u nu in eigen land op vakantie wilt of een wereldreis wilt maken, Kras regelt het, kijk hier voor de lastminute en vroegboek aanbiedingen, nu prachtige lastminutes met extra veel voordeel

http://www.a1vakantie.nl/lastminute.html

Vakantie.land


Groepsvakantie tips voor een geslaagde groepsreis (bron Telegraaf)

Op vakantie gaan met een groep vrienden kan je vakantie maken of breken. Jammer als het laatste het geval is en je eenmaal thuis niet meer 'on speaking terms' bent. Skyscanner maakte een lijstje met tips om met elkaar alles eruit te halen wat erin zit.

1. Bepaal het budget

Het niet vaststellen van een budget zorgt zeker voor discussies. Bepaal, het liefst voordat je vertrekt, hoeveel je kunt uitgeven om te voorkomen dat je denkt aan dure champagnediners terwijl de rest van de groep op zoek is naar ’El Cheapo’.

2. Rekeningen delen

Vermijd dat je geld moet betalen aan iemand of dat je nog geld krijgt. Deel de rekeningen eerlijk en houd vast aan uw eigen budget. Het helpt nare gesprekken voorkomen.

3. Niet afhaken

Wellicht houd je niet zoveel van waterparken als de rest van de groep, maar botweg afhaken is ook niet ideaal. Ga mee met de groep in de wetenschap dat je op een later tijdstip gaat doen wat jij wilt.

4. Opdelen in subgroepjes

De ene helft heeft zin in een kroegentocht, de andere helft wil liever al gaan slapen. Prima. Het is helemaal niet nodig om de gehele vakantie samen door te brengen zolang er maar niemand alleen achterblijft. Samen uit, samen thuis!

5. Neem tijd voor jezelf

Het is een behoorlijk vermoeiende bezigheid om 24/7 sociaal te zijn. Voel je niet schuldig wanneer je even een siësta wilt houden terwijl de rest gaat lunchen en vervolgens gaat kanoën. Tijd voor jezelf is ook belangrijk.

6. Vermijd bepaalde onderwerpen

Natuurlijk zijn er bekende gespreksonderwerpen zoals geloof en politiek. Maar als je samen bent, is het misschien niet de beste tijd om je vriend te informeren dat je de gedeelde flat na de vakantie verlaat of om te zeggen dat jij de laptop hebt laten vallen en niet de hond… Hoe aanlokkelijk het ook lijkt om dergelijke onderwerpen aan te snijden als de sfeer relaxt is, het kan compleet verkeerd uitpakken.

7. Het probleem met alcohol

Met alcohol die door je aderen stroomt, kun je domme dingen doen. Daarom adviseren we TE veel alcohol te vermijden. Zodat je geen ruzie gaat maken met de groep of de weg kwijtraakt of zoveel drinkt dat je niet op tijd wakker bent voor een geplande groepstrip.

8. Ken uw grenzen

Als iedereen wil skydiven betekent het niet dat je dat ook moet doen. Je hoeft niet mee te gaan met anderen om hen een plezier te doen als je er een slecht gevoel bij hebt.

9. Neem oordopjes mee

Ideaal om je af te sluiten van irritaties. Oordopjes en koptelefoons zijn de oplossing voor een succesvolle groepsreis!

10. Respecteer elkaar

Voor elke nare gewoonte die je vrienden hebben, heb je er waarschijnlijk ook een. Wees en blijf aardig, open, geduldig en probeer een ieders kijk op een zaak te begrijpen

SUNEO CLUB

Kijk ook eens op de huwelijksreizen zoek pagina

lastminute vroegboek vakantie last minute all inclusive reis aanbieding